TERMENI SI CONDITII
Site oficial bucuresti4all.ro
- Termeni de utilizare si restrictii legale -

ATENTIE: Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni- TERMENI inainte de utilizarea site-ului web – SITE , intrucat utilizarea site-ului web clarifica faptul ca ati citit si ca sunteti de acord cu acesti termeni . Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni , nu aveti permisiunea de a utiliza acest site .Acesti termeni reglementeaza modul in care veti utilize site-ul , orice continut ( informatii , texte , date , grafica sau fotografii ) pus la dispozitie de bucuresti4all.ro prin intermediul acestui site – MATERIALE si orice servicii puse la dispozitie de bucuresti4all.ro prin intermediul site-ului.

Utilizarea Site-ului bucuresti4all.ro

www.bucuresti4all.ro va permite sa utilizati Site-ul Web  bucuresti4all.ro  numai în scopuri personale, necomerciale. Utilizarea Site-ului Web bucuresti4all.ro  pentru orice scop public sau comercial (inclusiv, fara a se limita la acestea, pe un alt site sau printr-un mediu de computer aflat în retea) este strict interzisa. În cazul în care realizati copii ale Materialelor, trebuie sa includeti pe aceste copii toate notele privind drepturile de autor sau de proprietate continute de Materialele originale. Nu aveti dreptul de a modifica, afisa în mod public, prezenta în public sau distribui Materialele. Conform relatiilor dintre dvs. si bucuresti4all.ro, bucuresti4all.ro este proprietarul Site-ul Web bucuresti4all.ro. Orice utilizare nepermisa a Site-ului Web bucuresti4all.ro poate încalca legile privind dreptul de autor, marcile comerciale si alte legi.

Accesarea

Obtinerea si întretinerea totalitatii echipamentului si serviciilor necesare accesarii si utilizarii Site-ului Web bucuresti4all.ro si plata eventualelor taxe pentru acestea sunt responsabilitatea dvs.  

Utilizari interzise

Sunteti de acord sa nu utilizati Site-ul Web bucuresti4all.ro (inclusiv, dar fara a se limita la, orice Materiale sau Servicii pe care le puteti obtine prin utilizarea Site-ului Web bucuresti4all.ro):
într-un mod care încalca un statut, un regulament, o regula, un ordin, un tratat sau o alta lege (fiecare fiind considerata „Lege”) la nivel local, national, extern sau international;
pentru a urmari, a hartui sau a prejudicia o alta persoana;
pentru a va asuma identitatea unui alt individ sau a unei alte entitati sau pentru a prezenta în mod fraudulos afilierea dvs. la o persoana sau la o entitate
pentru a interveni în sau a întrerupe functionarea Site-ului Web bucuresti4all.ro, a serverelor sau a retelelor conectate la Site-ul Web bucuresti4all.ro.
De asemenea, sunteti de acord sa nu utilizati explorarea datelor, roboti sau metode similare de colectare sau obtinere a datelor în legatura cu Site-ul Web bucuresti4all.ro si sa nu încercati sa obtineti accesul neautorizat la nicio parte a Site-ului Web bucuresti4all.ro sau la alte conturi, sisteme de computere sau retele conectate la Site-ul Web bucuresti4all.ro, prin piratare, spargere de parole sau alte mijloace.

Încetarea

www.bucuresti4all.ro poate înceta, suspenda sau modifica accesul dvs. la o parte din sau la totalitatea Site-ului Web bucuresti4all.ro , fara notificare, în orice moment si din orice motiv. Dvs. va puteti întrerupe participarea si accesul la Site-ul Web bucuresti4all.ro în orice moment. Nerespectarea oricaruia dintre prezentii Termeni duce automat la anularea dreptului de a utiliza acest Site si va trebui sa distrugeti imediat toate Materialele descarcate sau imprimate precum si toate copiile acestora.

Declinari ale raspunderii

Site-ul web www.bucuresti4all.ro este oferit ‘’ ca atare ‘’si cu ‘’toate erorile ‘’ . Dvs. va asumati integral riscurile privind calitatea si functionarea site-ului web bucuresti4all.ro. In cazul in care materialelel sau Serviciile se dovedesc a fi defectuoase , Dvs., nu bucuresti4all.ro va veti asuma costul integral al tuturor reparatiilor necesare . bucuresti4all.ro declina in mod expres toate garantiile , indiferent de natura lor , fie acestea directe , implicite sau impuse de lege , cu privire la site-ul web bucuresti4all.ro , inclusiv , dara fara fara a se limita la , toate garantiile implicite sau impuse de lege privind vandabilitatea , adecvarea in vederea unui anumit scop , titlu de proprietate si neincalcarea dreptului de proprietate intelectuala . Fara a limita caracterul general al celor prezentate anterior , bucuresti4all.ro nu garanteaza in nici un mod ca site-ul web bucuresti4all.ro va corespunde asteptarilor Dvs. sau ca site-ul web bucuresti4all.ro va functiona fara intrerupere , in timp util , ca va fi sigur , lipsit de erori sau ca erorile de pe site-ul web bucuresti4all.ro vor fi corectate . bucuresti4all.ro nu garanteaza in nici un fel rezultatele care pot fi obtinute ca urmare a utilizarii site-ului web bucuresti4all.ro, nici exactitatea sau fiabilitatea nici unei informatii obtinute prin intermediul site-ului web bucuresti4all.ro.Nici un sfat sau nici o informative , fie ele orale sau scrise , obtinute de Dvs. prin intermediul Site-ului web bucuresti4all.ro, sau de la furnizorii sai ( sau de la functionarii , directorii sau orice angajati ai oricarei entitati de acest tip ) , nu vor constitui o garantie . bucuresti4all.ro declina acordarea oricaror despagubiri .

Limitare a raspunderii

Indiferent de circumstante , bucuresti4all.ro nu va fi responsabil pentru :
Nici un  prejudiciu indirect , special , secundar , punitiv sau exemplar sau pentru nici un  fel de prejudiciu care depaseste suma de 100 lei ( ron ) ( inclusiv dar fara a se limita la , cele rezultate din pierderea de venituri , de profit , de reputatie , de uz , din intreruperea activitatii sau alte pierderi incorporale ) , care decurg din sau care se afla in legatura cu site-ul web ( inclusive , dar fara a se limita la , utilizarea , imposibilitatea de a utilize sau rezultatele utilizarii site-ului web bucuresti4all.ro ) , fie acestea bazate pe garantie , contract , ofensa , statut sau orice alta teorie juridica , chiar si in cazul in care bucuresti4all.ro  a fost avizat ( sau trebuia sa aiba cunostinta )   , de posibilitatea producerii acestor prejudicii .

Excluderi si limitari

In cazul in care exista sau vor aparea legi care nu permit excluderea anumitor garantii, limitarea sau excluderea responsabilitatii pentru anumite prejudicii , este posibil ca unele dintre declinarile si limitarile de raspundere de mai sus sa nu fie aplicabile în cazul dvs. În cazul în care bucuresti4all.ro nu are dreptul, datorita legilor în vigoare, sa decline o garantie sau sa îsi limiteze raspunderea, obiectul si durata raspunderii asumate de bucuresti4all.ro vor fi cele minime permise în conditiile legii.

Alte acorduri

bucuresti4all.ro poate oferi servicii (cum ar fi publicitate pe acest site sau pe alte site-uri proprietate sau asociate ) conform termenilor unui acord separat încheiat între dvs. si bucuresti4all.ro . Obligatiile bucuresti4all.ro cu privire la orice serviciu pe care îl furnizeaza conform oricarui Alt Acord vor fi reglementate exclusiv de acest Alt Acord conform caruia respectivul serviciu este furnizat, iar prezentii Termeni nu vor fi luati în considerare si nu vor fi interpretati în scopul modificarii termenilor respectivului Acord.
Modificari aduse Site-ului Web bucuresti4all.ro
bucuresti4all.ro îsi rezerva dreptul de a modifica, suspenda sau întrerupe functionarea Site-ului Web bucuresti4all.ro în orice moment, fara ca dvs. sa fiti anuntat în prealabil. De exemplu, bucuresti4all.ro are dreptul de a aduce modificari Materialelor si/sau Serviciilor în orice moment, fara a va anunta în prealabil. Este posibil ca Materialele si Serviciile sa fie depasite, iar bucuresti4all.ro nu se angajeaza sub nici o forma sa actualizeze Materialele sau Serviciile. 

Continut trimis de utilizatori

Anumite zone ale Site-ului Web bucuresti4all.ro (de ex., forum , evaluari efectuate de clienti si zone de opinii) va pot permite sa trimiteti feedback, informatii, date, text, software, muzica, sunete, fotografii, grafica, videoclipuri, mesaje sau alte materiale (fiecare fiind denumit „Continut trimis de utilizatori”). Oferind „Continut trimis de utilizatori” acordati companiei detinatoare a site-ului  bucuresti4all.ro o licenta irevocabila, perpetua, transferabila, non-exclusiva, platita integral, valabila în întreaga lume (ce poate fi sublicentiata catre terte parti multiple) pentru :
a utiliza, distribui, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, prezenta si expune în public Continutul trimis de dvs. în calitate de utilizator (sau orice modificare a acestuia), integral sau partial, în orice format sau mediu cunoscut în prezent sau dezvoltat ulterior ;
a utiliza (si a permite utilizarea de catre alte persoane) Continutul trimis de dvs. în calitate de utilizator în orice mod, în orice scop, (inclusiv, fara a se limita la acestea, în scopuri comerciale) pe care bucuresti4all.ro îl considera adecvat, aceasta decizie ramânând la libera sa alegere, (inclusiv, fara a se limita la aceasta, decizia de include Continutul trimis de dvs. în calitate de utilizator sau orice modificare adusa acestuia, integral sau partial, într-o tehnologie, un produs sau un serviciu). bucuresti4all.ro îsi rezerva dreptul de a afisa anunturi publicitare în legatura cu Continutul trimis de utilizatori si de a utiliza Continutul trimis de utilizatori în scopuri publicitare si promotionale. bucuresti4all.ro are dreptul, dar nu este obligat, sa filtreze Continutul trimis de utilizatori sau sa monitorizeze orice zona a Site-ul Web bucuresti4all.ro prin intermediul carora poate fi remis Continutul trimis de utilizatori. Sunteti de acord ca responsabilitatea pentru Continutul trimis de dvs. în calitate de utilizator va apartine în întregime. bucuresti4all.ro nu este obligat sa gazduiasca, sa afiseze sau sa distribuie niciun Continut trimis de utilizatori pe sau prin intermediul Site-ul Web bucuresti4all.ro si are dreptul de a elimina sau de a refuza oricând orice Continut trimis de utilizatori, indiferent de motiv. bucuresti4all.ro nu este responsabil pentru nicio pierdere, furt sau prejudiciu de orice tip adus oricarui Continut trimis de utilizatorii. bucuresti4all.ro nu doreste sa primeasca niciun Continut trimis de utilizatori daca acesta este confidential. Întelegeti si sunteti de acord ca orice Continut trimis de utilizatori va fi considerat neconfidential si neprotejat de drepturi de proprietate, iar bucuresti4all.ro va avea dreptul de a divulga Continutul trimis de dvs. în calitate de utilizator oricarei terte parti, lipsit fiind de orice obligatie de a pastra confidentialitatea. bucuresti4all.ro nu garanteaza ca vi se va pune la dispozitie prin intermediul bucuresti4all.ro sau al unei terte parti un mijloc de a edita sau sterge un Continut trimis de dvs. în calitate de utilizator.

Prin furnizarea oricarui Continut trimis de utilizatori, declarati si garantati ca:

 • aveti minimum 14 ani;
 • detineti toate drepturile asupra Continutului trimis de dvs. în calitate de utilizator (inclusiv, dar fara a se limita la, toate drepturile asupra înregistrarilor audio, video sau digitale si a functionalitatii Continutului trimis de dvs. în calitate de utilizator) sau, ca alternativa, ati obtinut toate drepturile necesare pentru Continutul trimis de dvs. în calitate de utilizator, putând astfel sa acordati companiei care detine site-ul bucuresti4all.ro toate drepturile asupra Continutului trimis de dvs. în calitate de utilizator, descrise în prezentii termeni;
 • ati platit si veti continua sa platiti integral toate taxele de licentiere, de autorizare si alte obligatii financiare de orice tip care rezulta din orice utilizare sau exploatare comerciala a Continutului trimis de dvs. în calitate de utilizator;
 • sunteti persoana care apare în Continutul trimis de dvs. în calitate de utilizator sau, ca alternativa, ati obtinut permisiunea de la fiecare persoana (inclusiv consimtamântul parintilor sau sustinatorilor legali pentru orice persoana minora (sub 18 ani)) care apare în Continutul trimis de dvs. în calitate de utilizator pentru a acorda companiei care detine site-ul bucuresti4all.ro  drepturile descrise în prezentii termeni;
 • Continutul trimis de dvs. în calitate de utilizator nu încalca drepturile de autor, de marca comerciala, de brevet, de secret comercial sau alte drepturi de proprietate intelectuala sau orice alte drepturi legale sau morale ale niciunei terte parti;
 • sunteti de acord sa renuntati, din proprie initiativa, la toate „drepturile morale” pe care le puteti detine asupra Continutului trimis de dvs. în calitate de utilizator;
 • considerati, cu buna-credinta, ca nicio informatie inclusa în Continutul trimis de dvs. în calitate de utilizator nu este falsa, inexacta sau înselatoare;
 •  Continutul trimis de dvs. în calitate de utilizator nu încalca nicio Lege (inclusiv, dar fara a se limita la, legile care reglementeaza controlul exporturilor, protectia consumatorilor, concurenta neloiala, reclama falsa si legile anti-discriminare);
 • Continutul trimis de dvs. în calitate de utilizator nu este si nu poate fi considerat în mod logic ca fiind defaimator, calomniator, instigator la ura, partinitor sau jignitor din punct de vedere rasial, etic, religios sau în alt mod, amenintator sau cu caracter de hartuire ilegala a unui individ, a unui parteneriat sau al unei corporatii, vulgar, pornografic, obscen sau periculos pentru intimitatea unei alte persoane;
 • nu vi s-au acordat si nu vi se vor acorda compensatii sau recunoasteri de alta natura de catre nicio terta parte pentru furnizarea de Continut trimis de dvs. în calitate de utilizator;
 • Continutul trimis de dvs. în calitate de utilizator nu include materiale de pe un site Web apartinând unei terte parti sau adrese, adrese de e-mail, informatii de contact sau numere de telefon (cu exceptia celor care va apartin);
 • Continutul trimis de dvs. în calitate de utilizator nu contine virusi, viermi, spyware, adware sau alte programe sau fisiere potential daunatoare;
 • Continutul trimis de dvs. în calitate de utilizator nu include nicio informatie pe care o considerati confidentiala, protejata de drepturi de proprietate sau personala ;
 • Continutul trimis de dvs. în calitate de utilizator nu contine sau nu constituie o reclama nesolicitata sau neautorizata, material promotional, corespondenta nedorita, spam, un mesaj în lant, un sistem piramidal sau orice alta forma de solicitare.

Legaturile catre Site-uri terte

Legaturile de pe Site-ul Web bucuresti4all.ro catre site-uri Web terte sunt oferite exclusiv pentru confortul dvs. Utilizarea lor implica parasirea Site-ului Web bucuresti4all.ro. bucuresti4all.ro nu este obligat sa analizeze astfel de site-uri Web terte, nu detine controlul asupra lor si nu este responsabil pentru niciun astfel de site Web (sau pentru produsele, serviciile sau continutul disponibil prin intermediul acestora). Prin urmare, bucuresti4all.ro nu aproba si nu face declaratii în legatura cu aceste terte site-uri Web, cu nicio informatie, software, produs, serviciu sau material care se regaseste pe acestea si cu nici un rezultat obtinut din utilizarea acestora. Utilizati site-urile terte la care se face legatura din bucuresti4all.ro pe propria dvs. raspundere.

Legaturi catre acest Site

Puteti crea legaturi catre acest Site de pe alte site-uri Web, dar numai cu conditia respectarii urmatorilor termeni si în conformitate cu toate legile în vigoare.
În lipsa unei permisiuni scrise din partea bucuresti4all.ro care sa stipuleze conditii diferite, un site Web care face legatura spre acest Site Web:
poate trimite la, dar nu are dreptul sa reproduca nici un Material ;
nu are dreptul sa integreze într-un mediu de browser sau într-un altfel de încadrament niciunul dintre Materiale;
nu va sugera ca bucuresti4all.ro sustine un astfel de site Web si nici un produs, serviciu sau continut disponibil prin intermediul unui astfel de site Web;
nu va oferi declaratii distorsionate privind legatura sa cu compania detinatoare a site-ului bucuresti4all.ro;
nu va prezenta informatii false sau înselatoare cu privire la bucuresti4all.ro, produsele si serviciile sale;
nu va include continut ce poate fi considerat dezagreabil, jignitor sau controversat ;

Marci comerciale

bucuresti4all.ro si orice alt nume de produs sau de serviciu, orice slogan sau logo prezent pe Site-ul Web bucuresti4all.ro sunt marci comerciale ale bucuresti4all.ro, ale furnizorilor , partenerilor sau clientilor sai si nu pot fi copiate, imitate sau utilizate, integral sau partial, fara a detine permisiunea scrisa din partea companiei detinatoare a site-ului bucuresti4all.ro sau a detinatorului de drept a respectivei marci comerciale. Proprietatea acestor marci comerciale si reputatia asociata acestora apartine companiei detinatoare a site-ului bucuresti4all.ro sau detinatorului de drept al respectivei marci comerciale. Nu aveti dreptul sa utilizati etichete sau alt tip de „text ascuns” care mentioneaza un nume, o marca comerciala, un nume de produs sau un serviciu care apartine companiei detinatoare a site-ului bucuresti4all.ro fara a detine permisiunea scrisa din partea companiei detinatoare a site-ului bucuresti4all.ro. Mai mult, aspectul si prezentarea Site-ului, (inclusiv toate titlurile de pagina, grafica personalizata, pictogramele butoanelor si scripturile) constituie marca, marca comerciala si/sau imagine de marca a companiei detinatoare a site-ului bucuresti4all.ro si nu pot fi copiate, imitate sau utilizate (integral sau partial) fara a detine în prealabil permisiunea scrisa din partea companiei . Referirea la orice produse, servicii, procese sau alte informatii, prin numele comercial, marca comerciala sau prin alte mijloace nu constituie sau implica sustinerea, sponsorizarea sau recomandarea acestuia de catre bucuresti4all.ro.

Probleme internationale si de export

bucuresti4all.ro este administrat din Romania . bucuresti4all.ro nu declara ca Site-ul Web bucuresti4all.ro este adecvat sau disponibil pentru a fi utilizat în afara Romaniei , iar accesul la Site-ul Web bucuresti4all.ro din teritoriile în care continutul sau este considerat ilegal sau unde acesta este restrictionat este interzis. Utilizarea Site-ului Web bucuresti4all.ro în afara Romaniei  se face din proprie initiativa, iar dvs. va asumati raspunderea deplina pentru respectarea Legilor în vigoare. Sunteti de acord sa va conformati tuturor restrictiilor si reglementarilor privind exportarea si reexportarea emise de Legile romane sau straine care privesc utilizarea de catre dvs. a Site-ului Web bucuresti4all.ro si sa nu transferati sau sa autorizati transferul nici unui Material catre o tara în care acesta este interzis si sa nu actionati într-un mod care încalca o Lege. În special, dar fara a se limita la aceasta, Materialele nu vor fi exportate sau reexportate, în cazul în care prin aceasta actiune sunt încalcate Legi .

Despagubirea

Sunteti de acord sa despagubiti, sa aparati si sa exonerati de raspundere bucuresti4all.ro de si împotriva oricaror revendicari, raspunderi, prejudicii, pierderi, costuri, cheltuieli sau taxe (inclusiv onorariile rezonabile datorate avocatilor) pe care aceste parti le pot întâmpina ca rezultat al încalcarii de catre dvs. (sau de catre alta persoana care utilizeaza contul dvs.) a prezentilor Termeni sau care decurg din aceasta. bucuresti4all.ro îsi rezerva dreptul de a se ocupa în mod exclusiv de apararea si de controlul oricarei probleme care, altfel ar fi necesitat despagubiri din partea dvs. si, în acest caz, dvs. sunteti de acord sa cooperati cu bucuresti4all.ro la apararea fata de o astfel de revendicare.

Comunicarile electronice

Când accesati Site-ul sau trimiteti mesaje de e-mail catre bucuresti4all.ro, comunicati cu bucuresti4all.ro prin mijloace electronice sau alte mijloace agreate de acesta . Va putem raspunde prin e-mail sau postând notificari pe Site. Sunteti de acord ca toate aceste notificari, divulgari sau alte comunicari pe care bucuresti4all.ro vi le trimite pe cale electronica îndeplinesc toate cerintele legale privind aceste comunicari în scris.

Consideratii generale

Prezentii Termeni, împreuna cu orice termeni suplimentari pentru care va dati acordul la utilizarea anumitor elemente ale Site-ului Web bucuresti4all.ro, constituie declaratia integrala, exclusiva si finala a acordului dintre dvs. si Site-ului Web bucuresti4all.ro, cu privire la subiectul în discutie si prevaleaza asupra oricaror acorduri sau negocieri anterioare între dvs. si bucuresti4all.ro  cu privire la acest subiect. bucuresti4all.ro  este identificat ca beneficiar terta parte pentru prevederile continute în prezentii Termeni, care fac referire la acestea. Prezentii termeni si relatia dintre dvs. si bucuresti4all.ro vor fi guvernate de legile statului Roman care se aplica acordurilor stabilite, încheiate si puse în practica în totalitate în Romania , de catre entitati cu rezidenta în Romania , indiferent de locul de resedinta actual. Toate procesele care decurg din sau aflate în legatura cu prezentii Termeni sau utilizarea Site-ului Web bucuresti4all.ro de catre dvs. vor fi prezentate în fata instantelor romane , iar prin prezenta va supuneti în mod irevocabil, exclusiv si personal jurisdictiei respectivelor instante pentru astfel de cauze. Neexercitarea sau nepunerea în aplicare de catre bucuresti4all.ro a oricarui drept sau prevedere din prezentii Termeni nu va constitui o anulare a respectivului drept sau a respectivei prevederi. În cazul în care oricare dintre prevederile prezentilor Termeni este declarata nevalida de catre un tribunal cu jurisdictie valabila, sunteti totusi de acord ca respectivul tribunal sa încerce sa puna în practica intentiile companiei proprietare a site-ului bucuresti4all.ro si ale dvs., asa cum apar acestea în respectiva prevedere si ca celelalte prevederi ale prezentilor Termeni sa ramâna în vigoare. Titlurile de sectiune din prezentii Termeni au scop pur orientativ si nu au niciun efect juridic sau contractual. Acesti Termeni vor ramâne în vigoare, indiferent de eventuala încetare a utilizarii Site-ului bucuresti4all.ro de catre dvs. Acesti Termeni vor fi întelesi fara o interpretare restrictiva în favoarea sau contra companiei detinatoare a site-ului bucuresti4all.ro sau a dvs. Acesti Termeni si toate drepturile sau licentele acordate în conformitate cu acestia nu pot fi transferate sau cedate de catre dvs., dar pot fi cedate de catre compania care detine site-ul bucuresti4all.ro fara nicio restrictie.

Modificari aduse prezentilor Termeni

bucuresti4all.ro are dreptul, unic si absolut, de a modifica periodic prezentii Termeni. bucuresti4all.ro va posta notificari privind astfel de modificari pe Site-ul sau . În cazul în care aveti obiectii cu privire la oricare dintre respectivele modificari, singura dvs. optiune este încetarea utilizarii Site-ului Web bucuresti4all.ro. Continuarea utilizarii Site-ului Web bucuresti4all.ro  dupa notificarea cu privire la respectivele modificari va echivala cu acceptarea respectivelor modificari si cu acordul de a respecta termenii si conditiile respectivelor modificari. Anumite prevederi ale respectivilor Termeni pot fi înlocuite de catre notificari legale desemnate în mod expres sau de termeni aflati pe anumite pagini ale Site-ului Web bucuresti4all.ro si, în astfel de cazuri, notificarea legala desemnata în mod expres sau termenul respectiv vor fi considerate ca facând parte din prezentii Termeni si prevalând asupra prevederilor din prezentii Termeni care sunt desemnati ca fiind înlocuiti.
Contact   |   Sitemap   |  Termeni si Conditii   | Confidentialitate   |   Publicitate

All Right Reserved to Bucuresti4all.ro